Sikwap tak tahan henjutan

02-May-2014 04:33 by 3 Comments

Sikwap tak tahan henjutan

Sebelum ni aku pernah pegang-pegang bahu dia dan pernah tepuk punggung dia. Airin duduk di sofa dan aku menyelak skirt hitam yang dipakainya. Bila dia tidak membantah aku berlama-lama mencium leher, telinga dan kembali ke pipi licin. “Boyfriend I bangsa Cina, mana ada orang Cina sunat.” “You suka hisap batang boyfriend you? Batang tak sunat mudah busuk.” jawab Airin selamba. Lidahnya yang merah basah menari-nari di kepala licin. “Nanti lain kali kalau ada peluang kita main lagi ya bang.

sikwap tak tahan henjutan-90sikwap tak tahan henjutan-82sikwap tak tahan henjutan-31

Baru aku tahu kelentit perempuan Cina yang tak sunat ni panjang sikit dari Melayu sebab orang Melayu sunat masa kecil. Lebih kurang sepuluh minit juga aku kerjakan pantat Airin ni. “I dah tak tahan, I nak rasa batang Melayu,” kedengaran suara Airin bergetar.

Seperti di film-film komedi, aku lalu berpura-pura secara tak sengaja, menjatuhkan lap makan ke lantai, dengan tujuan untuk mengetahui apa yang sedang Markus lakukan…

…menimbulkan getaran-getaran yang membuatku kembali mencapai orgasme.

Natsahapun naik sheikh tengok aku dalam keadaan “naked” dan terus melurutkan colicoklat jenis Triumph nya. Yang paling aku tak tahan bila dia nak kulum batang aku.

Selepas itu, aku dengan tak sabar terus merebahkan Tasha diatas tilam. Aku ingatkanbest, tapi bila dia kulum batang aku, aku rasa ngilu semacam. Aku pun pakailah kondom yangaku beli tadi (extra lubricant).

Dan ini pertama kali I dapat batang Melayu.” Aku pun menekan batangku pelan-pelan sedikit demi sedikit sampai habis masuk dalam pantat Airin. Batang aku tercegat tegang berdiri menanti pantat Airin. Memang terasa ketat pantat Airin, terasa macam nak terpancut aku, tapi dapat aku kawal sebab dah berpengalaman. Menggeliat ke kiri, ke kanan sambil tangannya meramas-ramas teteknya sendiri. Banyak juga air mani si Airin ni sampai basah telur aku.

Aku diam sekejap dan lepas tu baru mula gerakan sorong tarik. Airin naik ke atas paha aku dan pegang kepala batang aku sambil menghalakan ke mulut pantatnya. Sedap sungguh pantat amoi muda ini, bisik hati aku. Aku renggangkan sikit kangkang Airin agar senang aku masukkan batang aku. Sebab selalu dia cerita bila dia tengok VCD blue seorang diri, diaselalu bayangkan kalau dia dapat jadi pelakon blue film tu. Apalagiapabila aku terpandang saja pantat Tasha yang tembam dan berwarna merahcoklat itu dan chamber nya yang masih bercoli, time tu jugak batang akustim Aku dengan cool jer terus membuka seluar dan seluar dalam aku. Tasha genggam batang aku dan cuba “masturbate” kanaku. Tashani pun pandai, dia henyaknya pantatnya rapat ke batang aku. Apa lagi aku benar-benar gembira kerana mendapat lampu hijau dari amoi muda ini. Makin lama tangan aku makin ke bawah bahagian belakangnya. Aku rapat lagi sampai adik aku menempel di bahu Airin. “Wajah you yang cantik, badan you yang seksi, kulit you yang halus dan semuanyalah buat I geram. Adik aku dalam seluar mula terasa berdenyut-denyut. Aku gosok-gosok belakang Airin dengan sentuhan ghairah. Kemudian hidungku bergerak ke pangkal tengkuknya dan Airin mengeliat kegelian. Tapi kalau dia tak mandi I tak suka, batangnya busuk. Mungkin kerana boss sunat, kepala dia sentiasa kering, tak ada bau pelik.” Puas membelek, Airin mula mencium dan menjilat kepala pelirku. Grip you memang dahsyat.” aku memuji kehebatan Airin. Aku sungguh puas dan mula mencari peluang untuk bermain lagi dengan Airin, si amoi muda.