Lucah ramas tetek bomoh besar

19-Sep-2016 19:47 by 5 Comments

Lucah ramas tetek bomoh besar - onlinedatingwatchdog com

Bahan bukti dah terang dan jelas pun lagi nak mendeny-kan ke hot-an aku. Alasan, sebab dia pernah panggil ex-gf dia sayang, so dia taknak panggil sesaper sayang dah. Aku sangat hormati pendirian dia yang macam tahik itu. Exgf dia cuma dapat 'sayang' je, aku dapat kay-ow-ti-ie. Bagi aku, words yang aku takkan sebut sebarangan are like Kalau ko dah sebut, then mean it. Ini dah tua bangka nak cakap macam ni, apa ko ingat kiut? Kang elok-elok boleh bercakap sekali aku libas ngan lutut toksah kata nak bercakap, mulut pun hilang. Pastu tengah-tengah chat dia nak pi makan jap siap pesan Siapa hari tu suruh aku get ready tengok filem ni? Pastu buat alasan husband dia sekarang perlukan sokongan so sebab terlampau menyokong terus cair. Aku call suruh dia lunch kat rumah aku, dia taknak, Alasan, dah nak zohor. Ni bibik aku la punya pasal dia suggest letak cili api. En Wan dari awal lagi dah sound, Sekali betul kauuuu. Kot ye pun nak kata yang ko buta IT jugak, jangan la mengugat carta aku menjuarai kebutaan IT empat berturut-turut wehhh. Tapi takpela, maybe dia taknak mengingatkan diri sendiri kepada cinta yang tak kesampaian. Asal sekali bergayut kat phone, malam kang dapat sms (kepala aku dah tune lain dah)Kalau kau kecik takpe okkk, nak jugak aku timang-timang. Lagipun aku rasa lagi best baca buku kot dari tengok movie. Konfem aku (walaupun aku dok ulang-ulang tengok trailer dia kat You Tube)Hati aku bengkak bila baca buku ni, bukan sebab sedih John tak dapat kawen dengan Savannah (eh, terbagitau pulak), tapi bengang sebab si Savannah tak tahan long distance relationship. Tapi kejap je bergaduh sebab lepas makan, aku telanjang depan dia. Tengah-tengah aku masak tetiba teringat ni mak aji makan apa tengahari ni. Lantassss, dewa pemasakkan merasuk semula diri ini. Tapi kira ok la dari aku kuarkan biskut keras buat balik anjing tu (biskut yang keras gila kalau nak makan kena cecah ngan teh dulu kalau tak, memang ko ada potensi nak pakai gigi sampel) Jangan memperlekehkan kekuasaan cekodok udang ini okk. Kesaktiannya masih terasa hingga ke pagi ini sebab aku berak-berak tak benti. Nak suruh En Wan tolong tengokkan rasa bersalah pulak halakan bontot kat suami.

Maybe sebab this week aku travel sana sini, semalam satu hari suntuk buat presentation, by the time aku habis present je terus pzzzpftttt. Nasib baik tak blank time present, kalau tak, konfem sodoqallahualazim proposal aku. On the way back home, aku bantai nangis sepanjang jalan. Aku tak paham apesal Casuarina Impiana ni kejap-kejap ada bunyi orang ketuk dinding la, ketuk pintu la. Kalau tak, konfem lagi panjang imaginasi aku bayangkan yang bukan-bukan semalam. Dibuatnya tetiba dia buat peramah Tak kira la apabenda pun nama kau, nasib baik kau tak munculkan diri. Everyday aku kena carik mood so that aku boleh terus buat keje macam biasa. Tadi sorang lagi reader tanya how come aku macam takde problem, hari-hari macam senang hati. Pastu meeting mestilah jauh dari kesesakkan ibukota seperti Genting Hinglands, Langkawi, bla bla bla. Memandangkan ko hanya research assistant, masuk meeting hanyalah ambik minit mesyuarat dan diam jangan bagi pendapat. Lepas a few months aku kena transfer pi tingkat lain sebab aku sangat outspoken dalam berkata-kata. Orang tu boleh makan sampai 2 jam sebab dia dah senior, ko tak boleh sebab kau junior. Kalau benda tu tak boleh, ko sebagai senior tunjukkan contoh yang benda tu mmg tak boleh. Bila aku keje kat department lain (lepas kena kick) suasana sangat-sangat berbeza. Masa ni aku cakap kau, konfem bila kau nak ajak sembang, nanti dia bagi alasan Helo, lojik kah sampai 5 hari tak top up kredit? Kering sekering-keringnya sampai takde rasa nak marah lansung. Bila kita dah bawak diri, tak lama kang dia datang balik. (maklomlah aku selalu jadik tukang cuci buret ngan pipet lepas habis amali sebab aku malas nak conduct the eksperimen jadik aku cop jadik tukang kemas radas je) Bury it? Sebab sumpah masa tu aku tak tau apa actual lyric dia tapi sebab nak tunjuk kat Mak Aji yang skarang aku layan lagu omputih je, tak main lah DJ Dave ni semua, so aku teruskan me-KOREK BURIT. Tapi aku rasa kelatino-an aku ni di-inherit dari Mak Aji and Pak Aji (salahkan genetik). Tapi tu la, bila dia besar tetiba boleh jadik putih. Aku : Tu la, kalau beranak lebih sikit dulu kan senang. Ada jugak rupanya pegawai-pegawai atasan kat situ yang togel macam aku. Yang hujung sekali cam tersepit tu la kawan baik aku masa kat MOSTI. Sebab-sebab lain adelah sebab biasa la keje ngan kerajaan mesti banyak meeting. Kalau jam tu jugak dapat approval takpe gak, ni kena tunggu meeting pulak. Tapi aku memang tak boleh tahan orang yang belakang cakap lain, depan cakap lain. Aku pun cam best la sambil tido ada orang urut dada. Tau-tau aku nampak muka dia cantik je melekat kat tetek aku. Actually asal aku chat ngan dia memang ini je la topik dia pun. Dah macam si lady ni pulak yang menyondol-nyondol kat dia. Tapi bila berkali-kali dibuat macam nak tak nak, lama-lama hati kita jadik semakin kering. Paling aku pantang bila sebelah pihak buat sebelah pihak lagi macam main tarik tali. Bila orang tu dah pegi balik kat ko, ko slowly jauhkan diri. Memandangkan aku sedar yang diri ini agak pekak, so aku tak bother nak ambik tau apa perkataan disebalik KOREK itu. So, kat rumah tengah-tengah buat homework, mulut aku ni pun gatal pi humming lagu si Vanilla ni and sampai part 'collaborate and listen' tu aku pi sebut KOREK BURIT. Maklom la, moyang aku direct transfer dari Mumbai, ape taknya. Mak Aji : Mujur ada menantu laki yang nak tolong dok sama kat dapur. Ibal : Takpelah, esok Ibal bawak balik empat menantu sekaligus. Ni kalau kengkawan aku nampak aku berjalan pakai baju kurung siap bertudung kasa bawal segala, mau dorang sujud syukur kat tengah-tengah jalan tu jugak. Tu pun nasib baik asal aku tension aku tak hempas laptop. Aku pun tak tau apesal aku leh siap bagi member dengar kaset tu. Atau mungkinkah buah dada nenek-nenek zaman skarang lagi better dari yang belum jadi nenek maka 'pegang tetek nenek' adelah lebih relevan berbanding 'pegang tetek awek tingkatan 3 Cergas'? Landing kat tetek yang tak empuk memang la tak best kan Jannah? Padahal laki tu toleh berkali-kali sebab pesen muka aku ni memang lain dari yang lain. So, Mak Aji masukkan aku keje as data entry clerk kat Bahagian Akademik, UKM. Tapi disebabkan aku keje kat UKM, and kat situ orang kenal Mak Aji, mimpilah aku nak main game ni semua. Like bf aku dulu, cukup suka buat ayat-ayat playboy like Tu bukan bodoh namanya. Bila aku betul-betul tinggalkan dia, on our final nite bertenet together, aku tanya dia baik-baik (bukan sebab aku nak bajet baik depan dia tapi dia ni lain, kalau aku tengking kang mau dia rogol aku kat situ jugak), kenapa dia tak penat-penat tipu aku? Kan lebih baik ko cakap benda yang betul daripada kau tipu aku? Bila dah hilang aku mula la kata aku pandang duit, pandang kereta, pandang status. Kira macam dia tengah record suara dia bercakap sambil latar belakang tu lagu Forever. Masing-masing taknak share-share, semua bawak walkman sendiri padahal yang bercintanya aku. Kalau nenek dia yang pegang mesti dia buat muka sedih. Bak kata En Wan bila aku nak masuk kedai Mac Book tu Tapi lepas beli ni terus balik Bangi, so takde masa nak tets-test kat rumah. Masa tu takde suara lain yang paling sedap lam dunia okkkk. Mane ade orang chat mcm tu dekat fb..lagipun dan dan pulak diorang nak chat mcm tu bile ko discover fb ade chat rupenye..sebab padahal.ko log in fb, tak payah tau fb tu ade chat pon orang bole send chat msg to u..penipu gile..bajet hot...sudah la weh.. Kalau nama John ni ditukar kepada Edward Cullen (provided lipstik kat bibir dia tak terang sangat) mungkin aku lagi rasa sedih. Anak aku ni kalau tak di check beg skolah dia, manjang je takde homework. Time aku nak memasak masa tu lah dia suruh aku tengokkan homework dia.

Lagipun aku rasa kawan-kawan aku perlu tau dengan siapa aku bercouple so that diorang leh backing aku kalau si saiko tu buat hal lagi. Bila aku dah transform jadi Raja Bersiong, barulah dia nak kuarkan segala buku-buku. Lain macam benar aku tengok self-excitement budak-budak zaman skarang (ecehhh). Jangan kau ikut perangai mak kau yang gila tu sudah. Aku rasa I have had enuff dengan 'pushing the limits'. Walaupun pening sket ala-ala movie Quarantine sebab dia pakai videocam manjang, tapi seram jugak untuk aku yang penakut ni. Selama ni aku asik torture diri sendiri Aku akan press keupayaan aku sampai habis. Aku rasa kalau aku tekan sikitttt je lagi, konfem skang aku pakai baju kaler putih sambil makan lolipop dok mencangkung kat pintu pagar Tanjong Rambutan. Tapi lepas siap-siap, aku duduk depan laptop and email customer cakap aku tak dapat datang. So, semalam En Wan sorokkan laptop and heret aku pi tengok movie. Hasilnya, malam semalam nak kencing En Wan kena masuk sekali dalam toilet tapi muka pandang tempat lain. Specifikasi : * mestilah kuat mentekedarah so that aku tak nampak macam kebulur 24/7. (kalau gay mesti yang hensem) * bukan pengentut di waktu tido. Jika anda memenuhi ciri-ciri yang dinyatakan, apa tunggu lagi!!! At least aku senang nak capai barang-barang, senang nak capai pintu and bla bla bla. Tapi aku yakin, orang-orang macam ni dia tak mintak pun benda tu datang. Entah-entah tak tau lansung saka ni ada kat dorang. Dan sangat berbangganya aku bila for the first time aku boleh access to the internet dari bilik dengan menggunakan LAN cable. Member aku tengah sibuk bercerita pasal projek apa ntah yang kerajaan tengah buat time tu. Tetiba je aku masuk line Kawan aku tak cakap banyak. Benda yang aku taknak tau memang aku takkan ambik tau walaupun apelah salahnya ko ambik tau kan. Masa aku Darjah Enam Putih, tetiba je ada satu hari tu, klik-klik aku dok sembang pasal kawen and beranak. Kelas aku memang terdiri dari mereka-mereka yang bijaksana okkkk. Cikgu Sains aku mengajar tajuk ni pun 2 waktu je dah habis. Aku rasa kalau kawan-kawan yang rapat ngan aku perasan, aku antara yang paling selalu kuar statement 'Ha? Tapi kalau pasal Dr Muz nak kawen ni memang ada sangkut paut ngan aku!!!!! Oh maybe dorang pun tak tau kot yang kita still boleh hantar msg walaupun offline. tang mana pulak yang aku suka bajet hot tu agak-agak ye. Takkan la takat mat rempit panggilpun kita dah rasa kita hot kottttt. At this age aku dah dapat lebih dari perkataan ‘sayang’ so takat strangers panggil sayang tu apa sangat la nak dibanggakan. Punya lah hari-hari aku mengadap FB, baru hari ni aku tau FB ada option untuk chat. Ha kauuu, laksana sudah dapat kote bertuah, dildo tidak berguna lagi! Tapi tu la kan, tengah focus layan laki-laki gorjes kat FB, ada lak para mamat potongggg. Dah terang-terang aku ada dalam frenlist kau, bukaklah kejap tengok profile aku tu ha, baca sikit aku dah kawen ke belum, keje ke blaja, umur aku tu semua. Tak pasti pulak if 'sayang' tu dah jadik kata ganti diri kedua untuk sesaper je yang melintas depan kau. Asal orang tu banyak duit, konfem nanti dia kawen ramai. Abis yang aku ni takde ke orang nak kata ‘Diana ni suka kat si Wan tu bukan apa, nak mengikis! Aku tak sure if aku ada nampak apa-apa kat umah dia, tapi tengok muka dia pun aku takut. Bukan la aku nak bias hanya kerana dia ada sangkut –paut ngan aku. Actually lately ni aku terlampau penat and sangat stress, tetiba kepala aku jammed! Tetiba je aku berani bukak pintu kul 2.30am check kot-kot ada sesaper kat luar. Dibuatnya bukak pintu nampak hantu kom kom bawak batu nisan tercegat kat luar, baru mati kejung aku kat situ. Terima kasih kerana bendalah ni ada dalam laptop aku. Memang ada je bunyik orang ketuk pintu/dinding every half an hour. Nak kata kayu-kayu katil mengembang dan mengeluarkan bunyi-bunyian sangatlah mustahil sebab katil bilik aku pun kayu, tak bunyik punnnnnnnn. Kalau takde masalah duit macam kita yang ala-ala ni, diorang mesti ada masalah susah nak tido sebab dok pikir entah esok lusa dia kena culik dek kerana terlampau kaya. Padahal kepala memang dah set nak beli Toshiba tapi saje je la kan. Lagipun supervisor aku hensem, jadi apa gunanya kita keluar dari lab? Punya gigih la taknak budak-budak UNIMAS panggil aku cacat, sanggup ni tahan sakit berjalan tak pakai tongkat. Padahal kalau aku pakai tongkat sampai grad pun takde orang kisah. By the time aku nak balik UNIMAS, aku telah mampu melangkah penuh bergaya naik tangga kapal terbang tanpa bantuan. Pantang ko ada defect sikit, konfem nama ko bertukar. So sebab aku pegang pada kata-kata tu la (kata-kata ni pun aku yang cipta sendiri mungkin sebab tu la hasilnya pun macam sial) maka aku bagi peluang berkali-kali. Tapi kalau dah sampai berkali-kali ko buat kesilapan yang sama, apa perlunya ko menipu lagi? Dan Mak Aji ni pulak, aku rasa dia sebenarnya lebih layak jadik tukang sebat kat Penjara Kajang. Nak lari setempat pun mengah (maklomlah tetek boleh tahan) inikan nak wakil skolah. Sebab aku dulu asik kena jemur kat luar dek Mak Aji. Siap tanya Memang Mak Aji ngan Pak Aji kalah betul dengan cucu. Tu yang aku malas nak hantar balik Bangi time cuti-cuti sekolah.

  1. psp shuts down when updating 20-Jan-2016 09:29

    She was there with fellow cast mate Cynthia Bailey who got a nice cheer from the crowd, but once Kenya’s face showed , the cheers went away.

  2. xxx bathroom in dtr 11-Jun-2016 18:43

    This site uses "cookies" to authenticate your session.

  3. sw science relative dating worksheet 20-Feb-2015 18:59

    Ken even said himself that he didn't know why he was thinking of hooking up with a 14-year-old; he has no problems getting guys his own age.