Sugar dadyprojek dengan bay

14-Nov-2016 00:05 by 10 Comments

Sugar dadyprojek dengan bay

Cuci hingga bersih, lalu giling halus sampai menjadi adunan seperti bubur. Sejak sekolah dibuka ni nak tulis selalu tak berapa nak dan kata oghang utagha mcm saya ni.

Dia ajak saya pergi makan kat restoran ikan bakar tepi pantai. Pastu dia order makanan banyak-banyak, best-best pulak tu. Dia banyak tanya pasal saya, tinggal kat area mana dan.. Pastu minggu depan nak ajak saya pergi shopping KL pulak.

Bos kata memang benda ni patut diamkan je, sebab dia orang kuat syarikat jugak. Hmm akhirnya duit tu masuk dalam tabung office je dan dua tiga hari lepas tu En. Anda boleh hanyut melainkan ada ilmu dan keimanan yang tinggi. Jangan terpedaya dengan segala janji manis walaupun anda amat memerlukan wang.

Saya tak syorkan anda bekerja di tapak pembinaan yang kebanyakan pekerjanya adalah lelaki.

Sementara menunggu ketuhar anda kepada haba, mengumpulkan semua bahan-bahan.

Pastikan stevia adalah dalam jangkauan kerana ini adalah kunci untuk membuat mufin blueberry anda sangat manis dan sihat.

dah la kepala sorang-sorang tengah bengong dengan psm lepas tu dengan lab proses control lagi dengan assignment sepah-sepah(ni budak course mate aku je paham)..lepas tu nak kena study pasal case study pulak!! Oke korang dah nampak kan tekanan yang aku alami..penyelesaian sementara adalah beli burger king yang tengah buat promosi!

beli air je dapat percuma 1 burger dengan harga singgit...murah kan murah kan?? Fuh lega tapi ia belum berakhir sebab tiba-tiba............ Akibat terlalu terkejut dan takut, saya ambil duit tu dan cepat-cepat keluar dari kereta. Terus masuk bilik, takut mak perasan muka pucat lesi. Keesokannya memang hal ni dah tak jadi rahsia lagi. Semuanya bermula bila ke pasar Ahad Kamunting minggu lepas. Kalau toknek (mak kepada tok dia) masak asam pedas rebus ikan patin dia akan makan sampai menjilat siku :) Ok kita sambung cerita, nak dijadikan cerita, bila dah lambat ke pasar, faham-faham saja la mestila parking dah takdak yang kosong. dia pun kata ada yang sebut sebagai daun salam, serai kayu ataupun daun samak...maknanya semuanya pokok daun yang sama... Jangan jadi macam ketam yang menyuruh anaknya berjalan lurus tapi dirinya sendiri jalan mengereng. Kali ni nak share betapa seronoknya dapat beli sepohon pokok yang dinamakan bay leaf dalam bahasa omputihnya. Rebus dalam setengah liter air sampai mendidih selama 15 minit. Cobaan tiap2 tahun ada kalau takdak tu alamatnya tak lama la tu.........sampai di sini dulu. kata-kata renungan utk diriku sendiri: kalau pandai bercakap tentang adab maka jadilah orang yang betul-betul beradab.Assalamualaikum Hai readers, selama anda sebut sugar daddy sugar daddy ni anda tahu ke apa maknanya tu? Sebagai pekerja bawahan, rasa bangga juga bila dapat berbaik-baik dan disenangi oleh seseorang yang berpengaruh besar dalam bidang perniagaan.